Internet marketing diensten

Jouw onderneming exponentieel laten groeien door middel van online marketing? Yonego helpt je bij het gehele proces, van de strategie tot de opzet en het monitoren van de resultaten. Op basis van jarenlange ervaring en de beste experts uit het veld zetten we een roadmap voor je uit, een strategie die leunt op het uitgebreide dienstenaanbod van Yonego.

Search Engine Optimization

Een organische toppositie in de zoekmachines op de belangrijkste keywords voor jouw online onderneming, dat bereik je niet zomaar. Een klus waar het Yonego SEO team wel raad mee weet. Zij weten precies hoe je deze felbegeerde plaatsen kunt bemachtigen en zetten voor jouw specifieke business een uitgekiende strategie neer om dit doel te bereiken.

Search Engine Advertising

Optimaal gebruik maken van het zoekgedrag van de consument? Met een slimme SEA strategie grijp jij de aandacht van de zoekmachinegebruiker die op zoek is naar jouw dienst of product. Het SEA team ontwikkelt een strategisch en op maat gemaakt plan om de ROI uit het adverteren via zoekmachines te maximaliseren.

Display Advertising

Kunnen jouw online zichtbaarheid en branding wel een boost gebruiken? Maak dan gebruik van het uitgebreide Display netwerk van Yonego. Onze ervaren Display specialisten weten waar je moet zijn en wat je moet doen om een memorabele indruk achter te laten bij de consument. In hun strategische en uitvoerende rol weten zij het maximale uit jouw Display traject te halen.

Affiliate Marketing

Een goede en strategische online samenwerking is goud waard. Dit blijkt keer op keer weer uit het succes dat Affiliate marketing met zich meebrengt. Maak gebruik van de kennis en het netwerk van het Yonego Affiliate team om zo de optimale ROI uit deze partnerships te halen. Met hun tactische werkwijze weten zij van jouw Affiliate marketing traject een succes te maken.

E-mailmarketing

Het hebben van een uitgebreide e-maildatabase kan goud waard zijn, mits je er op de juiste manier mee omgaat. Middels een slimme strategie ontwikkelt het Yonego E-mailmarketing team een uitgekiende tactiek die het optimale uit jouw database weet te halen. Van de frequentie tot het zenden van de juiste boodschap; onze e-mailmarketingspecialisten zetten zich volledig in om converterende campagnes te bedenken, op te zetten en te monitoren.

Social Media Advertising

In een succesvolle online marketing strategie kan Social Media Advertising vandaag de dag niet ontbreken. Het Yonego Social team weet met de juiste boodschap en op het juiste moment de aandacht van jouw (potentiële) klant te trekken en vast te houden. Een uitvoering die rust op het strategische plan dat deze ervaren specialisten voor jou neerzetten, met een 100% focus op het verhogen van jouw ROI.

Video Advertising

Het hebben van een corporate video is één ding, maar hoe zet je deze effectief weg zodat deze ook daadwerkelijk leidt tot positieve klantacties? Een vraagstuk waar het Yonego Video Advertising team wel raad mee weet. De strategische en tactische aanpak van deze online marketing specialisten zorgt ervoor dat jouw video’s worden getoond aan de juiste mensen en op het juiste moment. Het gevolg: meer brand awareness én uiteindelijk meer omzet met jouw video marketing campagnes!

Neem contact op

Neem contact op