• video marketing

Linkbuilding

Zorgen dat je website gewaardeerd wordt door zoekmachines? Yonego heeft jarenlang ervaring met het opzetten, beheren en verbeteren van linkbuilding campagnes. Onze klanten zien dit terug in de rankings en uiteindelijke omzetcijfers via het organische kanaal.

Hogere posities in zoekmachines, meer bezoekers, meer omzet?

Zoekmachines beoordelen websites inhoudelijk op kwalitatieve content, technisch geoptimaliseerde pagina’s en autoriteit om de positie van uw website in de zoekresultaten te bepalen. De autoriteit van een website kan onder andere verbeterd worden door middel van kwalitatieve backlinks naar jouw website. Het verkrijgen van kwalitatieve backlinks kan echter een intensief karwei zijn en vraagt om een doordachte aanpak. Op basis van benchmarks en tools om het huidige backlinkprofiel te analyseren maken wij een link management strategie

Het voordeel van een hoge autoriteit is dat je website eerder vertrouwen zal krijgen vanuit zoekmachines. Een autoriteit wordt je echter niet zomaar, het vertrouwen vanuit zoekmachines moet je verdienen. Backlinks spelen hierin een cruciale rol maar ook het uitstralen van autoriteit door middel van kwalitatieve content en het regelmatig verversen van branchegerichte artikelen dragen hieraan bij.

Wij linken voor jou!

Indien je een linkmanagement traject door Yonego wilt laten verzorgen, zullen wij het gehele linkbuilding traject opzetten en onderhouden met een team van online marketing specialisten. Bespaar kostbare tijd en laat het linken aan ons over.

Onze link specialisten doen een gedegen concurrentie- en partneronderzoek om zodoende te inventariseren welke (type) sites het beste aansluiten bij jouw website. Wij dragen zorg voor alle communicatie omtrend het zoeken van linkpartners. Onze specialisten bezitten de kennis om een robuust netwerk van linkpartners voor jou op te bouwen.