Serge LafortTeam lead marketing

Over Serge

Bij Yonego ben ik verantwoordelijk voor de operatie en resources binnen het marketingteam. Na een aantal jaren gewerkt te hebben als online marketing specialist ben ik nu vooral bezig met de bedrijfsstrategie, innovatie en het optimaliseren van processen. Ik ben nog steeds graag bezig met online marketing activiteiten in de breedste zin van het woord maar mijn hoofdspecialisatie is SEO.

 

Hoe groei ik bij Yonego

In juni 2014 kwam ik dienst bij Yonego als Internet Marketeer waarbij ik verantwoordelijk was voor verschillende accounts. Bij Yonego heb je alle vrijheid om te ontdekken waar je kracht ligt. Door de jaren heen heb ik veel klantcontact gehad, heb ik strategisch advies gegeven, heb ik met diverse kanalen gewerkt en handige tools ontdekt en ben ik nu uiteindelijk ook met overkoepelende bedrijfsprocessen voor zowel Nederland als België bezig. Bij Yonego blijf je leren!

 

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met muziek (vooral drummen). Daarnaast vind ik het leuk om een potje te squashen en om gezellig iets te doen met vrienden of familie. Ook in mijn vrije tijd ben ik bezig met online marketing, ik heb een aantal eigen concepten waar ik zo nu en dan aan sleutel. In de zomer ben ik veel buiten te vinden, dan ben ik vaak op pad om te vliegvissen of om te fietsen.

 

Contact

Telefoonnummer: 076 5 246 245