Sjoerd van NieuwenhuijzenTeam Lead Sales

Over Sjoerd

Mijn doel is om elk bedrijf te laten groeien. Ik krijg een enorme kick als onze partners omzetgroei realiseren middels de leads die wij aanleveren en de adviezen die onze Happiness Managers geven om de leads nog beter op te volgen. Alles draait om maximaal rendement en ons hele team staat klaar om hierbij te helpen. Daarnaast staat persoonlijke groei hoog in mijn vaandel. Ik streef er elke dag om het maximale uit mijn collega’s te halen. Je bent namelijk nooit uitgeleerd en er is altijd ruimte voor persoonlijke groei. Ruimte, vrijheid en passie staan hierbij centraal.

 

Hoe groei ik bij Yonego

Bij Yonego ben ik gestart als Accountmanager. Vervolgens zag ik het belang om meer klaar te staan voor onze partners en samen maximaal rendement te realiseren. Vanuit dit idee kwam de rol Happiness Manager. Vervolgens heb ik dit uit kunnen laten groeien tot het Happiness Team met de rol als Team Lead Happiness. Vanuit daar ben ik vervolgens doorgegroeid naar Team Lead Sales, waarbij ik eindverantwoordelijk ben voor New Business, Happiness/Relatiebeer en het Consumenten Team.

 

Vrije tijd

Prestatiedrang zit er van jongs af aan in. Naast resultaat willen boeken op het werk probeer ik ook op het voetbalveld punten te pakken. Daarnaast geniet ik om samen met vrienden dingen te doen onder het genot van (speciaal)biertjes.

 

Contact

Telefoonnummer: 076 5 246 243